Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig.

jag är trasig.
går jag att laga ?
kan man det syster ?
jag vet inte.
kanske med nål & tråd?
var tar du vägen supermaN,
du skulle ju rädda mig.
rädda mig ifrån världsligheten.

jag vill rymma,
rymma långt bort
& aldrig mer komma tillbaka.
kan vi göra det?
du & jag tillsammans syster ?
jag vill göra det.
jag vill jag vill jag vill.
men går det?
ja, kanske.
om vi verkligen vill.
så går det.
eller hur syster?
för att visst klarar vi allt tillsammans ?
det gör vi.

jag älskar dig syster. min batmaN, min lycka i denna äckliga värld.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 01:27



Bookmark and Share


    RebeccaW
Rörande skrivet med mycket starka ord. Applåder:)
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx