Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i said i was sorry.

men det räckte inte, eller hur?
ett förlåt säger mer än tusen ord.
även om man inte alltid menar det.
men vet du ?
denna gången menar jag det.
från botten av mitt hjärta.
men du tar verkligen inte till dig av mina ord.
du har vänt mig ryggen, totalt.
& det sårar mig.
så in i helvete.
men du verkar inte förstå.
men fine, vänd du mig ryggen.
men vänd dig inte om igen så är du snäll.
stå där du står.
för vänder du dig om igen, så kommer du få det 10 gånger värre än när du vände ryggen åt mig.

jag kommer verkligen inte ta dig till mig igen.
fjäska du, jag kommer bara fnysa åt dig.
försök. bara försök. varsågod.
men du kommer inte lyckas.

jag är trött på att det jämt ska vara på DINA villkor.
jag är så jävla trött på det.
fyfan.
jag trodde så mycket, men vad fel man kan ha.
du får skylla dig själv nu faktiskt.
du får ta konsekvenserna för vad du har gjort.
även om det innebär att du förlorar mig.
jag bryr mig helt enkelt inte längre.
lycka till.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-10-30 15:07



Bookmark and Share


  tvättstuga
Älskar du bruden, så kämpa.
Och jag vet att du älskar henne,
hur arg och sur du än är på henne nu.
Du kommer ångra dig.

Alla kan göra fel, tänk på det Sandra.
Alla gör fel, även hn.
Och ibland, resluterar det i att man sårar någon annan.
Men det är inte med mening, och det är inte deras fel.
En ursäkt, eller ett förlåt, kan vara som en medicin, en läkekonst.
Har du upplevt det någon gång?

Man ska aldrig ge om,
om man vill ha något.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx