Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dygn efter dygn.

dom har nu hållt mig kvar i tre dagar & två dygn, snart tre.

imorgon får jag besked på om jag får åka hem eller inte.
jag hoppas att jag får åka hem.

jag vill inte stanna.
jag har en dunkande huvudvärk,
och jag har ansträngt mina ögon för mycket.

jag glömmer väldigt lätt.
skötarnas namn och ansikte försvinner.
jag kommer inte ihåg vilka alla är här,
och jag glömmer vad jag har gjort.

det skrämmer mig.

nu ska jag försöka sova.
klockan är snart halv elva på kvällen,
och jag längtar till imorgon.

godnatt, mina solstrålar.


19/9-07




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-09-22 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx