Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville vara ensam.

att vara ensam är.. ensamt.
men samtidigt så skönt.
alldeles tyst.
bara jag som sitter där i mörkret.

kämpar för mitt liv, det är vad jag gör.
för snart tappar jag det.
& denna gången är det ingen som räddar mig.

superman brukade rädda mig.
han kom precis när jag föll.
han visste precis, & han lagade mig.
han sydde ihop mig igen.
nu finns inte superman längre.

superman försvann..


jag gråter våldsamt.
får inte riktigt stopp på tårarna.
för att ikväll, så är det värre än någonsin.

jag hatar när dom skriker.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx