Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam.

våga chansa raring,
jag står bakom dig.
faller du tar jag emot dig.

alltid två steg bakom,
vad som än händer stöttar jag dig.

dom säger att minnena bleknar och såren läker,
när börjar dom göra det?


färska sår varje dag.
det gör ont att se dig så här.
raring, ge inte upp så är du snäll.
du är aldrig ensam.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx