Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlssons Kebab genom hela livet systerdyster, eller?

jag är vilse utan dig.
tårarna rinner,
jag vet inte riktigt varför.
men jag är vilse, & jag hittar inte tillbaka.

& jag trodde att jag skulle slippa deras skrik ikväll.

panik & ångest,
vill inte riktigt ta till det där vassa.
men längtan är stark,
& deras skrik dödar mig långsamt.
hur får man tyst på dom?









för att det var Karlssons Kebab genom hela livet,
but everything does\'nt always turn out the way they\'re supposed to.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx