Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtida julars spöke

Över hela världen firas julen
men den är inte som förr
bortskämda barn nöjer sig aldrig
dyraste prylen ska det vara!

Finns det några snälla barn?
Finns det några änglar kvar?

Över hela världen firas julen
men inte längre som förr
nu är den kommersialismens högsäsong:
sälj så mycket du kan!

Finns det någon mening kvar
att ha en tomtefar?




Från mig till er alla:

Hyvää Joulua
Fröhliche Weinachten
Vrolijk Kerstfeest
Nadolig Llawen
Feliz Navidad
QISmaS Quch Daghajjaj
Merry Christmas
God Jul!




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-08-25 09:49



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Att undertecknad författar juldikter i augusti beror på att de ska vara till en diktsamling som handlar om juts julen, som måste tryckas i god tid.

Midvinternattens köld, och Tord
sitta med klister och limma
2007-08-25

  Jobo
Ännu ett tecken på julens kommersialism.
Juldikter redan i augusti.
Nästa vecka är det julskyltning i butikerna?
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk