Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dundrande hästar (Låt åskan bulta)

 

Dunrande hästar

Ridandes likt åskans bultande

Stormiga nätter i avund

Skallar slås

Döda lever

Likt liken dom färdas i

Ensama färder i det förflutna

Dundrande steg hörs i det tysta

Smygande steg hörs i mörkret

Kaza kaza kaza

Posedons treudd skriker smärtan ut

Vattnet färgat av ondo

I all modern tid

Tills blodet faller

Tills korparna dör

Är ensamma färder en resa ev det uppenbara

Som älskandet av hjärtat

Samtidens kärlek

Skålar fyllda av säd

Åkrar tomma på liv

Skall ögat skåda




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter