Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar mej själv när ingen annan gör det

 

Jag stänger mina ögon

Jag letar i mej själv

Jag älskar mej själv när ingen annan gör det

Kan du påminna mej om vackra näkrosblad

Jag lägger på din nakna hud

Med dofter av syrener

Sinnen av orkide

Jag doftar i regn

Känslorna som sliverdroppar berör mitt sinne

Ett ensamt minne

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-25 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter