Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten medvetenhet

När jag hade det utanför min kropp
förstod jag knappt hur det gått till
Känslan
att \"någon annan\" dimpt ner i min hjärna för en stund
bara använt min kropp som genomgång
Ut från mig kom det till slut






Fri vers av Skogsglänta
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-08-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta