Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt Naturlikt

När löven faller, faller jag med dom
När bladen knoppas, knoppas även jag
Men när stormen tar vid
går jag i ide




Fri vers av Skogsglänta
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-08-25 21:26



Bookmark and Share


  Venla
åh så sött :) enkelt och klockrent.
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta