Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klandra inte de som klandrar

Glöm glömskan
Upptäck att upptäcka
Tro på det du vill tro på
Kasta det som redan känns kastat
Ta till dig istället för att ta åt dig
Sörj inte gammal sörja
Frigör dig friare
Men acceptera att ibland behöva acceptera
Upskatta och bli uppskattad
Krama de som kramar dig

Men klandra inte de som klandrar
Hämndrotationen hamnar på ännu mer rotation
Försök på annat sätt
att sätta dit de
som sätter dit andra




Fri vers av Skogsglänta
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 21:19



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra och tänkvärd text!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta