Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku/På natten

Dagen känns så mörk
På natten ser jag bättre
När andra sover




Bunden vers (Haiku) av Skogsglänta
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-26 21:35



Bookmark and Share


    Issand. VIP
\"dagen är så mörk\"

känner igen mig!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta