Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku/I Gläntans Väntan

Några löv faller

I gläntans väntan på ljus

Grässtråna bleknar




Bunden vers (Haiku) av Skogsglänta
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 10:28



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta