Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargvinters tårar

 

Djupa snår

Blomning i bäckar små

Vargvinter

Skrik i tystnaden

Karnevaler med döda själar

Ljuset från det inre

Skuggan från det mörka

Tystnanden hörs

Skrämande

Värmande

Sittandes apatisk

Gråtandes

Fyller tårar med salt

Hjärtan med guld

Levandes

Trots

Allt

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 10:19



Bookmark and Share


  glittertindra
vacker, berörande och med ett avslut som inger hopp...
2007-10-21

  hero40
Ljuset och mörkret
på livets snåriga stig!
Som livet kan vara.
En stark text som visualiserar
starka känslor!
Orden är målande och ges
liv av kraftiga penseldrag!
2007-08-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mäktig och känslosam text!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter