Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om livet i limerickformat




Ibland tar sig livet konstiga krökar
nästan att man kunde tro att det är hasch man rökar
men ingen kan gå
oberörd därifrå
när sambon är nån annanstans och pökar

circle of life går runt runt
kanske är det ändå trots allt lite sunt
med lite olycka ibland
som cementgrå sand
för att man ska uppskatta det som är lite munt

livet det lilla rullar ändå på
även då det är svårt att på egna ben stå
vad ska jag välja
eller bara svälja
kanske kan du visa mig vilken väg jag skall gå




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-08-26 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson