Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en natt i de förgångna en natt att ge upp

Världen snurrade och ja försökt få fäste

Plötsligt kände jag en varm hand i min, nån som ställde mig stadigt.
Du är inte den ja vill ha
Jag har haft dig
Jag har haft dig länge

Världen snurrade och ja försökte få fäste

Jag lät dig leda mig i natten
Jag lät dig hålla mig tätt intill
Jag lät dig få känna en smak av de förgångna

Plötsligt blev natten så kall, inne i mig började nåt växa
De växte och blev större
Va tvungen att kasta dig bort, slänga mig in i natten utan fäste...

De e inte rätt mot dig och de är inte rätt mot mig att leva i det förgångna




Fri vers av Lovefool
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 20:39



Bookmark and Share


    Brell
Dina ord träffar mig som en blixt som påminner mig om varför jag vände ryggen till och gick. TACK för det. Det förgångna ska stanna där det hör hemma.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lovefool