Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16-åring?


Att sexton vara vad innebär dä\'?

Att hoppa och att skutta
leka & va\' fri?

Eller är det början
på att vuxen bli?

Måste jag välja mellan att
vuxen och barn vara?

Det är något jag ej kan förstå
hur jag ska klara

Jag vill inte frisläppt vara
och inte vara instängd i en låda

Så vad i hela friden ska jag gö\'
Nej... Jag väljer nog båda!




Fri vers av Sbva91
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91