Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det var




Jag älskar dig!

utbrister du

och jag, min idiot,

tittar mig förvånat omkring

och undrar vad det var jag gjorde

fast det inte var någonting

och det var hela hemligheten.




© Anders Bek, 27/2 2004






Fri vers av Anders Bek
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-02-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek