Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tysta vandrar den blinde mannnen

 

I det tysta vandrar den blinde manen

Steg för steg

I det tysta följer skuggan som en mist

Mil efter mil

I det tysta vandrar den blinde manen

Hoppet har han slängt

Kappan har han knäppt

Den genom syrade bitande kylan äter innåt

Tankar slängs nya föds

I det tysta vandrar den blinde manen

Stegen slutar

Andetagen fryser till is

I det tysta vilar den blinde manen

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 22:45



Bookmark and Share


    Issand.
manen? :P
bra i alla fall, vacker
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter