Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har mörkret (Tomt här)

 

Tomt här

Tystnaden i mörker

Karnevalen är över

Ingen i närheten

Staden fylld av neon

Du vill vara här

Men vi kommer känna i gen oss i mörkret

Som tar oss alla bort

Mot vatten och eld

Den tar oss i väg

Nej nej nej

För i mörkret är vi hos varandra

Is och frost blir ett

Skrik till tystnad

Sanning till lögn

Mörker till hopp

Ljuset lever

Det kommer för dig

Det kommer för mig

Det kommer för alla

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 09:57



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
WOW!
Du skriver mycket vackert!
massa applåder!!!!!!!!!!!!!!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter