Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med mustasch i ansiktet, del 8

Med en nymålad mustasch gick han före ut i snön
Hans steg var långa och tempot högt

- Tänker du följa med, eller? sa han över axeln
och rösten dog bort i den kalla vinden

Min blick blev klar och jag visste med ens
att jag aldrig skulle vinna trettio miljoner










Fri vers av Din Mormor
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 11:47



Bookmark and Share


  stronza
åååh!
de är så bra!
2007-09-11

  Mari N
Alla dina \"Mannen med mustasch i ansiktet\" är fantastiska och de klarar sig bra var för sig. Man får sig ett gott skratt men jag tycker mig känna lite vemod och sorg i raderna. Förbaskat bra skrivet!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor