Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt för min blomma

 

Gråt för min blomma

Gråt för minnenas skull

Två gluggar skott

Pang

Pang

Gråt för dom skjutna

Gråt för minnenas skull

Två tårar faller




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 19:03



Bookmark and Share


  hero40
Väldigt talande!
Få ord, men koncentrationen
är starkare än strårom!
Med inslag av lavendel
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter