Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns ingen bot

det sitter

långt in

växt fast.

 

Bryter ner

värker

nästlar sig in

i de mest trånga

utrymmen.

 

Finns ingen bot

rötterna har vuxit fast

på omöjliga ställen

går inte nå

det är bara så det är.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 20:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text med negativa tankar... svår att ta till sej... ja...
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson