Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en saga.

Ja, nästan för bra för att vara sann.
Men vilken tur att vi tillbaka till verkligheten hann.

Vi skakar av oss det vi har,
men vad finns då kvar?

Du är sagan, som fyller ut.
Kom igen, ge oss ett lyckligt slut.

Fast det kanske inte finns?
ja, inte vad jag minns.





Fri vers av Linda^^
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^