Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råttorna har tagit sig upp från avloppen

Upp ur små hål

bitit sig upp.

 

Nu springer de runt

biter sönder

 dina värdesaker

väser

får dig

att rygga tillbaka.

 

Råttorna

har tagit sig upp

från avloppen

nu lever de i våra hem

äter vår mat

tills nån jagar ner de

igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson