Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

 

Lyssna

På tystnaden

Den hörs

Den märks

I natten




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 475 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-27 23:22



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ja den ekar ibland den där tystnaden,
höjer upp volymen så dränks den av Dooooors!
Här lyssnas inte, nej.Men jag läser dig, skitbra mannen!
2007-09-30

  charlotte hedendahl
Tystnaden kan vara både talande, vacker och skrämmandDu har verkligen skrivit vackert och stämninsfullt om vår vän tystnaden!
2007-08-28

  KeL
Lyssnar och hör :)
2007-08-27

  Carlita
visst gör den, o det är underbart :) fint beskrivet här amigo
2007-08-27

  Catrin
Ibland är tystanden påtaglig, du skriver det snyggt här!!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter