Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit mej

 

Bit mej

Bit mej nu

Kyss mej

Kyss mej nu

Ja biter dej

Med en kyss nu




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 23:32



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Japp bit för fasen!
2007-09-30

  självdestruktiv
Lyckas vara både fin och rolig, sällsynt kombination
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter