Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga trosor

 

Mötte en kändis inga trosor hon hade

Guld i sked

Glas i knät

Maräng i håret

Satäng till kjol

Bit mej

Bit mej nu

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 23:46



Bookmark and Share


  Just Emotions
hihi dags för mig att dela ut nypon...
300 för denna :) puss på dej*
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter