Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Fritt fall

Fritt fall utan skyddsnät, är skrivandet för mig
det kräver att jag lockar och litar just på dig

Få komma nära känslan, förmedla hjärtats sång
ej drabbas utav ängslan, som ligger där på språng

Det handlar om att våga, att ha en dåres mod
att drabbas av den låga, som ryms i varje ord

Lockande är tanken, tänker Du som jag
att skriva är att leva, att andas varje dag

Jag tror jag vågar testa, ta språnget här och nu
jag faller fritt jag svävar, min längtan

det är Du




Fri vers av Madde69
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 09:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härlig text, bokmärker
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69