Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt stal ja månen

 

Kyssar från syd

I natt stal ja månen

Alldeles för sent

Stjärnorna i rymden

Lysser på månen ja har i min hand

Lägger den varsamt

På ditt hjärta

I natt stal ja månen

Vägen till dej

Men alldeles försent

Ja skrattar för mej själv

Alldeles försent

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter