Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi slåss på samma sida

 

 

Som som jag

Här alldeles blå

Du säger röd

Lämna dina problem just nu

Vi slåss på samma sida

Här är vi

Skadade av orden

Som sagts

Öppna dina ögon

Jag är här

Soldater med hjärtat i halsgropen

Sårade

Öppna dina ögon

Varje dag

Vi slås på samma sida

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter