Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt existens

Jag rycker till
när jag råkar gå förbi en spegel
Jag tror att någon är i badrummet
när jag glömt att släcka lampan
Jag tror att någon går bakom mig
när jag ser min egen skugga
Jag tror att någon stänger dörren efter mig
när dammsugarslangen fastnat i handtaget

När du klappar mig på axeln
tror jag att jag inbillar mig




Fri vers av Skogsglänta
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-28 21:30



Bookmark and Share


    sleepwalking
Suverän!
Jag känner igen känslan,
och du förmedlar den oerhört bra
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta