Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


En skönhet och ett Odjur

 

 

jag följer bara mitt hjärta
vad kan jag annars göra
jag är trogen mina känslor
ärlig och rak
jag är bara mig själv

och jag kan berätta för dig
hur vacker du verkligen är
helt utan någon baktanke
bara för att jag tycker så
för att jag vill måla ett leende på dina läppar
för att du ska bli glad

jag vill även försöka
förklara för dig
hur underbar du är
även det helt utan baktanke

sedan märker jag en dag
att när jag ser dig
så slår mitt hjärta några extra slag
jag börjar nog bli kär

du verkar nog känna likadant
vilket glädjer mig så otroligt
samtidigt som skräcken sprids i mig
tårkanalerna svämmas över
av både lycka och sorg

för jag är så orolig
att du ska bli sårad och så besviken
att ditt hjärta ska gå i kras
då du inser
att ett odjur som jag
inte passar in i bilden
bredvid en skönhet som dig

jag skulle bli så förbannad på mig själv
samtidigt som även jag skulle bli ensam och sårad
för kanske är jag bara helt dum i huvudet
som gett mig i i ett lopp
som kanske redan var över innan det började

men jag är bara människa
du vet, en sådan med massor med känslor
och ett stort kärleksfullt hjärta
jag kunde bara inte blunda när du gick förbi

du var en dröm som gick förbi
jag vill så gärna fånga dig
fiska upp dig och håva in dig till mig
med mitt eget hjärta som bete

jag tycks ha lyckat
fångat dig
fått dig på fall

tack vare att jag var mig själv

men kanske var det mitt misstag
för du kommer att inse en dag
att du kan få någon mycket finare
någon mycket bättre än jag

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-28 21:28



Bookmark and Share


    Ampellilja
Underbart! Något av det bästa jag har läst.
2007-12-08

    Jea
Oj, vilken fin text.. den smälter mitt hjärta. Din kärlek kommer att stanna.. så länge som du är dig själv. Lycka till
Mvh Jea
2007-08-30

  Stjärnöga
Så underbart känsligt
du beskriver en oändlig
ömsint kärlek!
Du har verkligen orden
i din makt! :)
Men du är en vacker
själ och värd det
finaste som finns!
Håller med de andra där! ;-)
Den som inte vårdar
ditt hjärta som hon fått
är inte värd dig!
Så är det och inte
tvärtom!

Underbart utom slutet! ;-)

Applåderas!
2007-08-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hallå där!
nervärdera INTE dig själv.
Du är unik

Fin text förutom det sista...
det om dig själv
Aja, baja!!!!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP