Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge du orkar



 

Så länge du orkar

Så finns jag här

och håller dig kär

Så länge du vill

Finns jag för dig

Ställer upp
Lyssnar
Och stöttar

När du inte längre orkar

Vänder jag mig om och går

Jag lovar att jag kommer att förstå

Om du inte står ut med en sån som mig

Men just nu när du vill stannar jag kvar

Så länge du vill

Säg bara till

Så går jag min väg och lämnar dig ifred

 

”För det är väl det som är kärlek

Att låta varann andas

Ge varann utrymme

Få den andra att må bra”





Fri vers av Porslinsdockan
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 22:08



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"För det är väl det som är kärlek
Att låta varann andas\"

Så sant!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan