Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill så gärna visa dig
allt som är gott i mitt liv
allt som betyder något
som gör mitt liv så underbart.
Jag vill dela med mig av allt mitt goda
jag vill ge mig till dig.
Allt! Hela paketet.
Jag vill att du ska älska mig och
allting med mig.

Jag vill att du ska visa mig
allt som är gott i ditt liv
allt som betyder något
det som gör ditt liv så underbart.
Dela med dig av allt ditt goda
ge dig själv till mig.
Allt! Hela paketet.
Jag vill kunna älska dig
och allting med dig
och jag skulle göra det

om om inte fanns.




Fri vers av A-C-S
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-08-28 22:40



Bookmark and Share


  Albert
mmm... \"om\" ja

fint
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S