Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag..


.. i Oktober då allting brast.
Hon orkade inte längre
och inte heller hennes själ
som bestämde sig för att ge upp.

Ge vika.

En gång för alla var det dags att lämna
känslolivet
till de som vet hur man handskas med det.

Nu ger jag bort mitt.





Fri vers av A-C-S
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S