Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Jag håller om min kudde
tänker på en tid sedan

hör andetagen bakom mig
men känner de för väl

för att låtsas att de är dina.




Fri vers av A-C-S
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 18:04



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Oj så bra skrivit . . . Gillas och
känns igen . . .

*APPLÅDER*

****************************
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S