Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation städdag.



Öppna upp, varsågod att titta,
se vad som finns här inuti.
Det är allt din förtjänst
så varsågod, att nöjas
åt allt det här, här inuti
allt kaoset som du skapat
så varsågod, att städa
och red upp mig, efter dig.





Fri vers av A-C-S
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S