Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma



en rök en stund en hand en gång
på min mun av förvåning
vad sa jag nu?

ett ansikte om jag gömmer det bakom
handen kanske livet inte syns
kanske gömmer sig
ett annat liv på andra sidan
den handen.

en timma en timma till
en natt en gång
en kyss i pannan

pannan på ansiktet jag gömmer
bakom handen.





Fri vers av A-C-S
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S