Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill II.




Jag vill.

Jag vill vakna en dag, utan att vilja somna om. Jag vill ta av mig mina cyniska glasögon och se hur vacker världen, egentligen kan vara. Jag vill tillåta mig själv att älska, och bli älskad. Jag vill höra det. Jag vill så mycket, mycket mer.

Jag vill bli tagen med storm. Jag vill slippa mitt samvete för en tid. Jag vill inte behöva vara ödmjuk. Jag vill kunna säga vad jag tänker. Jag vill kunna skriva vad jag känner. Jag vill vägra ta konsekvenserna för mitt handlande och ibland vill jag inte ens behöva handla. Jag vill inte känna mig ensam. Jag vill plocka sovande blommor mitt i natten. Jag vill hångla fritt.

Jag vill ha ett tillfälle att ge spöket en örfil. Jag vill inte vara med längre, men sen komma tillbaka för att se om någon saknat mig. Jag vill göra en skillnad. Jag vill göra någon glad. Jag vill inte växa i kärleken, och inte heller vänta på att låta den växa fram. Jag vill bli tagen med storm. Jag vill kunna lägga mig ner och somna lungt.

Jag vill inte tänka på morgondagen. Jag vill vakna en dag, utan att vilja somna om.




Fri vers av A-C-S
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S