Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte


Vågar inte släppa
taget
om din hand

kanske försvinner
du
för gott
denna gång.

Kanske inser du
ditt misstag
igen,

som vi båda
gjort förut.




Fri vers av A-C-S
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S