Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu


Just nu är jag nöjd
med att låtsas
nöjd med spelet.

Huden, doften av andedräkten
som blandas med min.
Samspelet.
Händer som letar sig fram
kyssar som fuktar
mellan lätena.

Ögon som talar.
Talar om att det bara är nu,
att sen aldrig kommer.

Skratten som spontant gläder,
sången som bubblar upp i symbios.
Känslan av att bara vilja mera,
röra mera,
höra mera.

Men just nu är jag nöjd.
Nöjd med spelet.
Nöjd med att det aldrig blir
ett nytt nu.





Fri vers av A-C-S
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 23:35



Bookmark and Share


  Albert
jag samlar alla nu i en bok

då finns nuet kvar på nåt sätt

ha flera nu på ett ställe, det går faktiskt...
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S