Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri igen

 

Under mitt vatten

Fri igen

Dörren stängs

Jag öppnar när ja vill

Fri igen

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 08:51



Bookmark and Share


  stronza
fri att öppna
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter