Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa din sanna mask

 

Gömd bakom dej själv

Ut ur ditt skal

Visa din sanna mask

Gömd i dej själv

Kryp ut ur din egen själ

Visa ditt inre du

Som flytande lava

Rinner ditt gömda liv

Från dej själv

Gömd i dej själv

Kom nu ut

Skrik

Vråla

Leende

Kasta din mask

Gömd i dej själv

Fråga dej själv Du kan om vill

Kom nu ut

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-29 09:18



Bookmark and Share


  nettus
du har så rätt,men det är så svårt att lämna sin strama trygga mask.,,kan du??
2007-11-02

  Björn Nilsson VIP
\"Kryp ut ur din egen själ\". Har du tänkt på den andra betydelsen av \'mask\' - en liten gynnare oftast dold nere i jorden som verkligen kan krypa omkring? Då får \"din sanna mask\" eller \"kasta din mask\" en annan, lustig (?) betydelse.
2007-10-26

  Inkarasilas
Ut nu!? Ja, just det, jag går ut!Jag är redan ute, och det blåser här.
Suverän text, applådregn över dig.
2007-08-29

  DanSan
****************************

Jepp, sluta maska . . . kom ut och
vasska det livet bjuder!!!

****************************
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter