Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en till som skrevs i höstas....


Till Pappa




Advent och ljusen tänds i alla fönster
en ljusets tid i mörkret
en tid för eftertanke

Pappa du finns inte med oss i år
Inget dopp i grytan som du älskar
inga paket som du så gärna ville ge
inget Kalle Anka som du somnar till

Men pappa
DU finns hos oss ändå
Jag känner din närhet
jag känner din kärlek

Och minnen kan ingen ta bort
någonsin
De spar jag i mitt hjärta
för ALLTID




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-09 10:47



Bookmark and Share


  coffe
stark och vacker och sorglig.-.till pappa ..mjuk värme..c
2007-12-09

    Nike
Ja, där står man och ser ut genom fönstret och tänker på sina nära och kära som gått bort och som inte längre kan vara med oss. Att känna närhet och kärlek från dem ändå är underbart
2007-12-09

    Maria Malm
Mycket fint skrivet..minnena bär man med sig..
2007-12-09

  Wingardium LeviosA
Jag saknar min farmor...

Önskar att jag kunde säga till henne,
vilken underbar människa hon var...

Var så ung när hon dog...

Men jag minns ändå...

Mycket kärlek till dig <3
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen