Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som kom till under min pappas sista dagar. En antologi på gång just då. Svårt att tänka... Men jag skrev ändå.


Kärlekens tid




Ett ljus sprider sig i vinternatten
en stjärna så klar
ett ljus som är till för alla

En påminnelse om kärlekens tid

Jag sätter mig ner
tänker efter
vad vill jag
vad är viktigt

Inte att jag stressar
köper massa paket
eller städar halvt ihjäl mig

Advent
Jul
En tid till för alla
En tid för gemenskap
Och den finaste gåvan
den är du
att du finns
att du ger av dig och din kärlek




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-09 10:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Att ta vara på närheten till varandra, glädjas åt att finnas..viktigt
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen