Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan som gör att jag inte ser

Du närmar dig
Hjärtat bankar
närmare närmare


Jag blev glad.




Så dum jag var.


Jag trodde
att du
skulle befria mig
från den där
taggtråden
som är lindad
runt mitt hjärta.


Jag trodde
att du
skulle ta bort det där
som kallas smärta,



jag trodde
att du
skulle komma med plåster,
och läka mina sår.


Så dum jag var.


Men
det kanske är så,
att när man längtar efter något
så väljer man
att inte se
att inte förstå

vad som egentligen händer.


Du närmar dig
Hjärtat bankar
närmare, närmare


Och du tar dina blodiga händer
och drar åt taggtråden så hårt du bara kan.




Fri vers av Ai
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 16:02



Bookmark and Share


    RebeccaW
Usch, det här var hemskt, men säkert sant, och mycket fint skrivet!:)
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ai