Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner i djupet!

Som en vrakspillra som havet
kräkts upp på en öde strand
Ensam ,trasig och kantstött!
Stilla väntande i bränningarna,
på att någon ska se henne!
Höra hennes rop på hjälp
Se hennes smärta ,
förbinda hennes öppna sår
Ingen kommer!

Livets vågor slår allt häftigare,
mot en själs sargade kant
Hon försöker förtvivlat
hålla sig kvar på stranden,
men vågorna är för stora
Hon tappar taget och slits ut,
ner i djupet, ropande på hjälp.
men ingen hör henne
Ingen ser henne!

Ensam

Borta

Förlorad








Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 494 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-08-29 19:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Been there.
Men Han som drog upp Petrus då han sjönk har även dragit upp mig.
2007-11-27

  ninna
känslorna grips av dina ord.kram
2007-11-26

  Mats Henricson
Tragik !! En hisnande historia med ett djupt tragiskt resultat......
2007-11-22

  Yvonne
Sorgligt och gripande öde. Välformulerad dikt med djup känsla.
2007-11-05

  Piraya
du målar bilder med dina ord...
vackert.
2007-10-05

  boen
Det blir allt värre, ett starkt förlopp.

Jag fastnar så för formuleringen

\"Livets vågor slår allt häftigare,
mot en själs sargade kant\"
2007-09-13

    Issand.
nejmen sorglig och vacker!! snyggt
2007-09-12

    Bodil Sandberg
Verkligen oerhört bra förmedlat om när Livet präglas av det svartaste svarta...när ingen återvändo finns att skönja!!
2007-09-12

  isabel louise
berörande och stark
2007-09-09

    ingvar VIP
Håller med Ammi.
Ingvar
2007-09-03

  * Ammi *
stark text.
applåd
2007-09-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Att vara där nere i bråddjupet, nere i det svarta hålet, innebär trots allt EN BRA SAK. Det kan inte bli värre, den enda väg som finns bär uppåt....
Målande beskrivet!
2007-08-30

  Laijza
slitsamt träffande, igenkännande. Skippa !!! - tecknen :)
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl