Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha svar på livets gåtor...


Varför...?

Varför står inte ketchupen brevid senapen i affären?

Varför står inte Läs texter brevid Skriv Text här?

Outgrundliga är herrens vägar...

 

 




Fri vers av Casca
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 00:02



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Jaa..varför ?varför?..bra funderingar..hehe
2007-08-30

  Havsjungfrun
Jaa..varför ?varför?..bra funderingar..hehe
2007-08-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
God is a good worker,
but he loves to be
helped!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Casca